ANKARA / GÖLBAŞI - Halise Arslan Özel Eğitim Meslek Okulu

Mrt

"18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" münasebeti ile okulumuz konferans salonunda program düzenlendi. Devmında öğrencilerimiz, Ankara Türk Jandarma Müzesi'ni ziyaret ettiler.

Başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Aziz Şehitlerimiz'i bir kez daha rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı, Türk Milleti'nin bağımsızlık aşkını dile getiren en güzel destan.”

“İstiklal Marşı, sadece bir marş değil, milletin kalbinde yanan bir ateştir.”

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulöncesinden ortaöretime kadar çocuklarımızın geleceğe güvenle adım atmaları, fiziksel, blişsel, ve sosyal yönden gelişimlerinin en iyi şekilde sağlanması için başlatılan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum ve Fiziksel Aktivite Programı" kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinlik dolayısıyla Gölbaşı Kaymakamımız Sn. Erol RÜSTEMOĞLU ve Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Serap YILMAZ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle birlikte etkinklere eşlik etmişlerdir. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk dönemini huzur ve başarı ile tamamladık. Öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığı olan karnelerini heyecanla aldılar. Şimdi dinlenip ikinci döneme hazırlanma zamanı, tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller...

Ock

Halise Arslan Özel Eğitim Okulları Rehberlik servisi tarafından öğretmenlerimize “Şiddetsiz İletişim” semineri düzenlendi. Öğretmenlerimize "Çevremizdekileri anlamak, duygusal bağlarımızı güçlendirmek,sağlıklı ilişkiler ve empati kurmak,açık iletişim becerilerini geliştirerek çatışmaları çözme yolunda adım atmak” konu başlıklı eğitimler verildi. Etkinlikler ve aktif katılımla geçen seminer hem keyifli hem de bilgilendirici oldu. Okulumuz Psikolojik Danışmanları Mehtap Eroğlu ve Sibel Delikan başta olmak üzere seminerimize katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızın başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” bizlere ilham kaynağı oldu. Halise Arslan Özel Eğitim İlkokulu öğrencilerimizle, Kelime Müzesi’ni ziyaret ettik. Kelimelerin somut hallerinin de sergilendiği müzede öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler. Kelime müzesi kurucusu yazar Sn. Şermin Yaşar' a kitaplarını imzalatarak, hediyelerini takdim ettiler.

Ock

Okulumuz Özel Eğitim Anaokulu Öğretmeni Fatma Aslı ÇİĞİLLİ’nin kurucusu, İlkokul Öğretmenlerimiz Fatma ERGENÇ ve Serap ARPA ÇAMURALİ’nin de üyesi olduğu “Katla ve Anlat / Fold and Tell” eTwinning Projemizin, kurucuları ve üyeleri tarafından hazırlanan poster ve logolar arasından, katılımcılar tarafından yapılan oylamalarla projenin logo ve poster seçimi yapılmıştır. Seçilen poster ve logomuzu sizlerle paylaşıyoruz….

Ara

Halise Arslan Özel Eğitim Meslek Okulu'nda veli katılım etkinliklerimiz başlıyor…Öğrencilerimizin dikkat/odaklanma sürelerini ve estetik algısını geliştiren, onları sanatla buluşturan Öğretmenimiz Rahşan Anık Tanrıkulu'na ve Velimiz Dilek Korkmaz’a bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz